Over ons

EQ-Riskmanagement is in 2017 door Klaas Bolhuis opgericht om op geheel ‘eigen wijze’ invulling te kunnen geven aan risicomanagement dienstverlening. Hendrika Bolhuis, echtgenote van Klaas, is als officemanager werkzaam bij EQ-Riskmanagement. Met verzekeringservaring sinds 1994 zijn wij in staat om voor vrijwel ieder vraagstuk een oplossing te bieden.

Vooral grotere- en middelgrote ondernemingen in de logistieke sector laten zich door EQ-Riskmanagement begeleiden.

Over verzekeringsadvies en -bemiddeling

EQ-Riskmanagement is 100% zelfstandig. Onze advisering is geheel vrij van belangen in andere ondernemingen of belangen van leveranciers in onze onderneming. Bij de keuze in verzekeraars laten we ons vooral leiden door onze visie op het gebied van kwaliteit. De laagste premie hoeft niet altijd het beste advies te zijn, maar kostenbesparingen realiseren we graag voor u als dat mogelijk is. De keuze voor een verzekeraar leggen wij altijd uit in onze adviezen.

Voor hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen en vermogensopbouw werken wij samen met collega’s waar we u graag voor die vraagstukken naar doorverwijzen.

Wij beschikken over een zgn. Europees Paspoort, zodat wij ook uw vestigingen in de Europese Unie kunnen ondersteunen.Een 100% dekking tegen alle risico’s bestaat niet. Wij stemmen uitgebreid met u af welke dekking gewenst is en welke risico’s niet verzekerd worden.

Over kosten

Voor consultancy werkzaamheden rekenen wij een uurtarief dat vooraf met u wordt afgesproken.

Voor het adviseren en bemiddelen van verzekeringen ontvangen wij een vergoeding van de betreffende verzekeraar. Hiervoor verrichten wij alle werkzaamheden die nodig zijn om u optimaal te begeleiden. Zoals o.a.: inventarisatie, advisering, offreren, bemiddelen, administreren, aanpassingen begeleiden en als het aan de orde is schadebehandeling. De vergoeding bedraagt globaal tussen de 7,5 en 15% van de premie dat u aan de verzekeraar betaalt.

De wettelijk verplichte ‘Dienstenwijzer’ en ‘Vergelijkingskaart’ kunt u onder aan deze pagina vinden bij ‘downloads’. Hierop zijn een omschrijving van onze dienstverlening als kantoor en een schematisch overzicht van onze dienstverlening voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening?

Vult u dan gerust onderstaand formulier in. Wij nemen snel contact op om uw vraag te beantwoorden.

Vraag om adviesgesprek